Aktualne preiskave

English Slovenian

Vitamini so organske spojine, potrebne za življenje. Kljub pomembnosti za naš organizem in splošno dobro počutje, pa jih vendarle ne moremo dolgotrajno jemati brez nadzora in zgolj po občutku. V našem telesu namreč lahko pride tudi do presežka vitaminov, ki prav tako kot pomanjkanje ni zaželeno, pač pa je lahko celo nevarno stanje. 

Depresija in izgorelost sta najpogostejši duševni bolezni na svetu, ki sta pogosto težko prepoznavni ali celo neopazni. Ker sta duševno in telesno zdravje tesno povezana, imata nezdravljeni bolezni lahko različne posledice tudi na fizično zdravje posameznika. Ste vedeli, da se njuni vzroki pogosto prepletajo tudi s pomanjkanjem nekaterih hranilnih snovi?

Poznavanje svojih alergij prinaša številne prednosti. Lahko vam pomaga najti optimalne rešitve zdravljenja, preprečiti hude alergijske reakcije, zasnovati obvladljivo dieto, ugotoviti, ali je alergija izzvenela, in identificirati alergene, ki se jim morate izogibati.

Črevesni mikrobiom igra izredno pomembno vlogo pri zdravstvenem stanju človeka, saj naj bi približno 90 % bolezni izviralo iz neravnovesja v črevesnem mikrobiomu. Preiskava myBIOME poda podrobne informacije o mikroorganizmih, ki živijo v črevesju, njihovi funkciji in vplivu, ki ga imajo na zdravje. 

Kronično zastrupitev s težkimi kovinami težko opazimo, kljub temu pa ta vztrajno slabi naše zdravje. Nudimo vam novo preiskavo, s katero določamo vsebnosti elementov v sledovih in težke kovine v vzorcu las.

CENA PREISKAVE: 130,00 EUR

Adria lab d.o.o. | Šestova ulica 2, 1000 Ljubljana  | e-mail: laboratorij@adrialab.si

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.