-->

PCR test za COVID-19

English Slovenian

PCR TESTI ZA COVID-19 - Preventivno testiranje za podjetja, športnike in posameznike

Odvzeme brisov za izključitev okužbe z virusom SARS-CoV-2 (COVID-19) po klasični metodi PCR opravljamo samo po predhodnem dogovoru.

Storitev izvajamo samo za paciente z negativno epidemiološko anamnezo, ki nimajo prisotnih znakov okužbe dihal in niso bili v tveganem stiku z bolno osebo.

Za izvedbo testa bomo potrebovali vaše osebne podatke in številko kartice zdravstvenega zavarovanja (če imate zavarovanje urejeno v Sloveniji), zato s seboj prinesite zdravstveno kartico. Vse podatke nam boste posredovali na licu mesta ob naročilu testa.

Cena PCR testa: 90,00 EUR

Plačate lahko z gotovino ali kartico. V kolikor potrebujete račun na podjetje, nas na to opozorite ob sprejemu.

Izvid prejmete v slovenskem in angleškem jeziku v PDF obliki po elektronski pošti.

Izvid ne vsebuje QR kode. Izvid s QR kodo si lahko natisnete sami s portala Zvem ali pa vam ga natisnejo v lekarni.

Za naročilo in dodatna vprašanja nas kontaktirajte na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Ob tem navedite, na katero odvzemno mesto bi prišli na bris.

Adria lab d.o.o. | Šestova ulica 2, 1000 Ljubljana  | e-mail: laboratorij@adrialab.si

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.