Movember

English Slovenian

Preveri svoje vrednosti PSA v krvi

Mesec november je mesec osveščanja o zdravstvenih težavah moških, tudi glede raka prostate. Ker je pravočasno ukrepanje ključno za uspešno in hitro okrevanje smo se odločili, da pripravimo akcijsko ponudbo preiskave PSA v krvi v mesecu novembru – za SAMO 6 eur (+ 2,50 eur za odvzem krvi)! 

Dragi moški, vemo, da ste neustrašni, vaš pogum pa brez meja! Če bi bilo potrebno bi se v tem trenutku borili proti vesoljcem, preplavali Amazonko in se igrali skrivalnice z levi.
Zato smo prepričani, da boste v novembru naredili kar je prav - si pustili rasti brke in naredili še en korak več. 👉 Preventivno preverili svoje vrednosti PSA v krvi.

Povišan nivo tega proteina v krvi nam namreč poda ključno informacijo o tem, ali je prišlo do sprememb v prostati. V začetni fazi bolezen poteka brez simptomov zato ne čakajte, preverite svoje vrednosti še v novembru!

Če ste slučajno »dama«, ki ste prebrali te vrstice pa lahko tole akcijo izkoristite tudi za koristno darilo. 

▶ Več o preiskavi PSA (Prostata Specifični Antigen) preverite na www.synlab.si/prostata-specificni-antigen-psa.html.

Ker vemo, da je zdravje dragoceno!

Adria lab d.o.o. | Šestova ulica 2, 1000 Ljubljana  | e-mail: laboratorij@adrialab.si

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.