S preventivo do boljšega zdravja in počutja

English Slovenian

Kaj za vas pomeni dobro počutje?

Dobro počutje je stanje popolnega telesnega in duševnega blagostanja. Ker sta duševno in telesno zdravje tesno povezana, lahko težave na enem področju vplivajo tudi na drugo. Izboljšanje telesnega zdravja lahko koristi tudi vašemu duševnemu zdravju in obratno.

Skrb za zdravje

Za ohranitev zdravja so poleg zdravega načina življenja bistvenega pomena tudi redni preventivni pregledi. Namen tovrstnih pregledov je boljše poznavanje svojega telesa in zdravstvenega stanja, ki je ključen del skrbi za lastno zdravje.

Zdravje je dragoceno, zato poskrbite zanj in preverite stanje svojega telesa ali imunskega sistema.

S preventivnimi paketi SYNLAB lahko že danes začnete pot do boljšega zdravja in počutja

Preventivni paketi laboratorijskih preiskav so odličen način pridobivanja informacij o svojem zdravju. Gre za serijo skrbno izbranih preiskav, ki vam bodo dale jasno sliko o vašem zdravju v katerem koli življenjskem obdobju. Tovrstne informacije so ključne za odkrivanje nekaterih kroničnih bolezni, preden te postanejo težava.

Preventivni paketi so serija preiskav, ki smo jih oblikovali z namenom, da bi vam v vsakem obdobju vašega življenja lahko zagotovili jasno sliko vašega zdravja.

Te preiskave so prvi korak pri odkrivanju nekaterih kroničnih bolezni, kot na primer bolezni srca, ledvic, jeter, ščitnice, sladkorna bolezen in druge. S pomočjo preventivnih paketov lahko že zgodaj prepoznate nekatere zdravstvene težave, zato imate boljše možnosti, da preprečite resne bolezni.

Stopite na pot do boljšega zdravja s preventivnimi paketi SYNLAB

Če želite ostati čim dlje zdravi, naredite prvi korak in se čimprej odločite za enega izmed paketov preventivnih laboratorijskih preiskav. Prednosti preventivnih paketov so:

Zgodnje odkrivanje bolezni

Redno opravljanje preventivnih preiskav zdravnikom omogoča odkrivanje znakov osnovnih zdravstvenih težav, kar pomaga preprečiti njihovo napredovanje in poslabšanje.

Preventivna oskrba

Preventivna oskrba zmanjšuje tveganje za bolezni, invalidnost in smrt.

Nižji stroški zdravstvene oskrbe

Resne bolezni so lahko drage, če niso zgodaj diagnosticirane. Z rednimi preventivnimi pregledi boste imeli dobro možnost za obvladovanje, izogibanje in preprečevanje resnih bolezni v zgodnji fazi.

Spremljajte svoje zdravje

Z rednimi preventivnimi pregledi boste imeli dostop do informacij, ki vam bodo pomagale spremljati vaše zdravstveno stanje.

 

Izberite najprimernejši paket zase

V preventivne pakete je vključen izbran nabor laboratorijskih preiskav. Oblikovani so bili z namenom, da lahko, ne glede na to v katerem življenjskem obdobju se nahajate, pridobite kar se da največ informacij o svojem zdravstvenem stanju. S tem vam omogočamo ohranitev in izboljšanje vašega zdravstvenega stanja in dobrega počutja. 

Osebe od 20. do 29. leta:

Ste v najboljših letih in želite ohraniti takšno stanje? S preventivnimi paketi boste dobili jasno sliko svojega zdravja, ki vam bo pomagala, da boste ostali na tekočem z morebitnimi težavami.

Osebe od 30. do 39. leta:

Ob vstopu v novo desetletje prevzemite nadzor nad svojim zdravjem s preventivnimi paketi. Spremljajte morebitna zdravstvena tveganja in ohranite svoje telo v odlični kondiciji.

Osebe od 40. do 49. leta:

Štirideseta leta so lahko čas sprememb, zato je pomembno, da skrbite za svoje zdravje. S preventivnimi paketi boste dobili jasno sliko svojega zdravja in si pomagali pri morebitnih potrebnih prilagoditvah življenjskega sloga.

Osebe od 50. do 59. leta:

Ko se bližate upokojitvi, se s pomočjo preventivnih paketov prepričajte, da ste v najboljši možni kondiciji. Spremljajte morebitna zdravstvena tveganja in v polni meri uživajte v zlatih letih.

Osebe od 60. leta dalje:

S pomočjo preventivnih paketov ostanite aktivni in zdravi tudi v zlatih letih. Naše celovite preiskave vam bodo dale jasno sliko o vašem zdravju in vam pomagale ostati na tekočem z morebitnimi težavami.

Odločite se za preventivne pakete laboratorijskih preiskav in začnite pot do boljšega zdravja!Naročanje ni potrebno

Adria lab d.o.o. | Šestova ulica 2, 1000 Ljubljana  | e-mail: laboratorij@adrialab.si

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.