Podjetja

English Slovenian

Poleg sodelovanja z zasebnimi zdravniki in javnimi zavodi ter izvajanja storitev za paciente, smo veseli tudi povezovanja s podjetji iz različnih področij delovanja. Naše sodelovanje temelji na zanesljivosti, strokovnosti in zagotavljanju kakovostne storitve, kar ustvarja zaupanja vreden poslovni odnos.

Kje se lahko najdemo?

  • Pomagamo vam pri ohranjanju in izboljševanju zdravja vaših zaposlenih, saj se z laboratorijskimi testi lahko odkrijejo spremembe v telesu še pred kliničnim pojavom simptomov.
  • V kolikor so vaši delavci pri svojem delu izpostavljeni škodljivim snovem, vam pomagamo pri zagotavljanju njihove varnosti in varovanja zdravja z določanjem vpliva delovnega okolja na njihovo zdravje.
  • Če za izvedbo klinične študije potrebujete storitve diagnostičnega laboratorija vam lahko pri tem priskočimo na pomoč s širokim naborom laboratorijskih preiskav, ki jih izvajamo.

Temelj dobrega sodelovanja je zaupanje!

 

Adria lab d.o.o. | Šestova ulica 2, 1000 Ljubljana  | e-mail: laboratorij@adrialab.si

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.