Preventivni laboratorijski pregledi zaposlenih

Kdo smo?

Adria lab d.o.o. je prvi zasebni diagnostični laboratorij v Sloveniji. Izvajamo različne preiskave krvi, urina in blata. Smo del skupine laboratorijev SYNLAB s sedežem v Nemčiji.

Kaj vam lahko ponudimo?

Če ste podjetje, ki bi želelo svojim zaposlenim ali poslovnim partnerjem pomagati pri ohranjanju in izboljševanju zdravja, vam lahko v našem laboratoriju pri tem pomagamo. Svetujemo vam katere preiskave bi bile smiselne glede na želje in potrebe. Lahko pripravimo tudi skupine preiskav – pakete, ki bi bili posebej prilagojeni za vaše zaposlene ali poslovne partnerje.

Za izvedbo analiz se lahko dogovorimo za celotno skupino preiskovancev, lahko pa vsakemu posamezniku podarite darilni bon, ki bo vseboval seznam preiskav, ki ste ga zanj izbrali.

Preventivni pregledi – še preden se pojavijo težave

Zgodnje odkrivanje obolenj je izjemno pomembno za čim večjo možnost ozdravitve. Z laboratorijskimi testi se lahko odkrijejo spremembe v telesu že pred kliničnim pojavom simptomov, zelo uporabni pa so tudi pri spremljanju različnih obolenj.

Kje opraviti preiskave?

Vaši zaposleni ali poslovni partnerji se lahko po predhodnem dogovoru oglasijo na katerikoli lokaciji našega laboratorija ob času, ki je za njih najugodnejši. Prisotni smo v 4 slovenskih mestih (Ljubljana, Maribor, Celje in Koper).

Laboratorijski izvid

Preiskave so gotove še isti dan. Izvide lahko pošljemo po navadni pošti ali pa zakodirane po elektronski pošti. Odklene se jih s kodo, ki jo preiskovanec dobi ob odvzemu.

Na izvidu so poleg rezultatov napisane tudi orientacijske referenčne vrednosti za odrasle. V primeru odstopanj od le-teh priporočamo obisk zdravnika.

Ali bodo zaposleni mislili, da jih preverjate?

Glede izdaje izvidov zagotavljamo popolno diskretnost, saj vsak preiskovanec prejme izvid osebno na dom ali zakodiranega po elektronski pošti. Delodajalec lahko izvide prejme le ob predložitvi pisnega dovoljenja preiskovanca.

Povejte svojim zaposlenim, da vam je mar zanje in za njihovo zdravje!