Paketi preiskav

Se zavedate, da je zdravje dragoceno?

Pogosto slišimo, da je zdravje naša največja dobrina, zato je vsekakor zelo pomembno, da redno spremljamo stanje našega zdravja.

Kolikokrat ste se vprašali: 'Kakšno je moje splošno zdravstveno stanje?', 'Kaj pa, če imam kakšno prikrito zdravstveno težavo, kot je vnetje, okužba, slabokrvnost, motnja v presnovi sladkorjev (diabetes) ali maščob?', 'Je moj imunski sistem močan?', 'Ali moja ščitnica, jetra in ledvice delujejo pravilno?', 'Kakšne so moje zaloge železa in vitamina D?', 'Ali so moji hormoni v ravnovesju?'

Glede na različne potrebe posameznikov smo pripravili različno obširne pakete preventivnih laboratorijskih preiskav. Paketi zajemajo jetrne teste, ledvične teste, nivo maščob v krvi, hemogram, vnetne parametre, ščitnične in ostale hormone, nivo vitaminov, elektrolitov in mineralov ter še nekatere druge preiskave – odvisno od obširnosti paketa.

Na preiskave lahko pridete brez naročanja in na tešče.

 

Paket preiskav lahko tudi podarite v obliki DARILNEGA BONA. Bon lahko kupite v katerikoli enoti našega laboratorija, nudimo pa vam tudi možnost brezkontaktnega naročila iz udobja doma. Preverite več.