Sodelovanje z nami

Adria lab d.o.o. je z dolgoletno tradicijo kakovosti dobro uveljavljen zasebni diagnostični laboratorij, ki posluje že od leta 1993. Delujemo v skladu s Pravilnikom o pogojih, ki jih morajo izpolnjevati laboratoriji za izvajanje preiskav na področju laboratorijske medicine (Uradni list RS, št. 64/2004). Na podlagi tega pravilnika nam je Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije dodelilo dovoljenje za izvajanje preiskav na področju medicinske biokemije.  

Naši poslovni partnerji so zasebni zdravniki in javni zavodi, ki jim nudimo kakovostno podporo pri obravnavi bolnikov. Odlikujejo pa nas tudi hitrost, ustrežljivost, prilagodljivost in nenazadnje tudi konkurenčnost pri cenah.

V Ljubljani in bližnji okolici imamo za poslovne partnerje organizirano kurirsko službo za prevoz bioloških vzorcev. Če krvi pri vas ne jemljete, lahko preiskovance pošljete na odvzem krvi v naš laboratorij. Iz oddaljenih krajev nam lahko vzorce krvi za določene preiskave pošljete tudi po pošti (po predhodnem dogovoru in navodilih).

Če se zanimate za sodelovanje z nami, nas pokličite za dodatne informacije.