Kdaj boste prejeli izvide?

Izvidi preiskav, ki jih opravljamo v našem laboratoriju, so na voljo še isti dan, izvidi preiskav drugih laboratorijev pa v nekaj dneh.

Kako boste prejeli izvide?

Izvide lahko dvignete osebno ali pa vam jih pošljemo po navadni ali elektronski pošti. V primeru, da se boste odločili za pošiljanje izvida po elektronski pošti, boste ob vpisu na sprejemu podpisali izjavo in prejeli unikatno kodo za odpiranje izvida. Zaradi posredovanja občutljivih podatkov je namreč izvid, ki ga boste prejeli po mailu zaklenjen in boste za odpiranje potrebovali to kodo. Koda, ki jo boste prejeli bo ista za vse vaše izvide in z njo lahko izvid odprete vsakič, ko ga boste potrebovali. 

Kako naprej?

Na izvidu so poleg vaših rezultatov napisane tudi orientacijske referenčne vrednosti za odrasle. Priporočamo vam, da se v primeru odstopanj od le-teh, obrnete na svojega zdravnika.

Posvet z zdravnikom

V kolikor nimate svojega zdravnika ali pa si želite drugo mnenje imamo imamo v našem laboratoriju na voljo tudi plačljivo storitev telefonski posvet z zdravnikom. Zdravnik vam lahko pomaga pri razlagi krvnih izvidov in vam svetuje nadaljnje postopke.

Preberite več
    

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.