Zdravje je najbolj dragocena stvar za vsakega izmed nas. Zato verjamemo, da je skrb zanj najlepše darilo, ki ga lahko podarite.

Zdrav in zadovoljen delavec je najboljša investicija

Z daljšanjem življenjske in delovne dobe narašča pomen zdravja na delovnem mestu. Izboljšanje splošnega zdravja in dobrega počutja zaposlenih je skupen interes tako delodajalcev kakor zaposlenih. Podjetja si v svojih vrstah želijo zdrave in zadovoljne delavce, ki se v podjetju dobro počutijo, saj so takrat pri svojem delu bolj produktivni in ustvarjalni, redkeje zbolijo in manj koristijo bolniško. To se še posebno pozna pri manjših podjetjih, v katerih vsaka odsotnost z dela predstavlja velik vpliv na produktivnost, organizacijo dela in posledično preobremenjenost ostalih zaposlenih.

Preventivni pregledi – še preden se pojavijo težave

Zgodnje odkrivanje obolenj je izjemno pomembno za čim večjo možnost ozdravitve. Z laboratorijskimi testi se lahko odkrijejo spremembe v telesu še pred kliničnim pojavom simptomov, zelo uporabni pa so tudi pri spremljanju različnih obolenj.

V laboratorijih Adria lab, ki so del globalne Skupine SYNLAB, vam omogočamo, da vašim zaposlenim ali poslovnim partnerjem podarite dostop do najsodobnejših preiskav ter jim tako pomagate pri ohranjanju in izboljševanju zdravja

Pri tem vam bomo z veseljem pomagali in svetovali, katere preiskave ali pakete preiskav izbrati glede na vaše želje in potrebe.

Kako podariti skrb za zdravje - laboratorijske preiskave?

Preventivni laboratorijski pregledi so odlično in uporabno darilo, ne samo ob posebnih priložnostih, pač pa tudi kot nagrada ob koncu leta. Podarite jih lahko v različnih oblikah:

  • darilo v obliki posamezne preiskave (npr. Sladkor v krvi);
  • darilo v obliki paketa preiskav (npr. Managerski paket);
  • darilni boni za določen znesek (zaposleni si lahko izbere preiskave sam). Za dodatne informacije ali naročilo kliknite TUKAJ.

Kje opraviti preiskave?

Vaši zaposleni ali poslovni partnerji se lahko po predhodnem dogovoru oglasijo na katerikoli lokaciji našega laboratorija ob času, ki je za njih najugodnejši. Prisotni smo v 4 slovenskih mestih (Ljubljana, Maribor, Celje in Koper).

Laboratorijski izvid

Preiskave so gotove še isti dan. Izvide lahko pošljemo po navadni pošti ali pa zakodirane po elektronski pošti. Odklene se jih s kodo, ki jo preiskovanec dobi ob odvzemu.

Na izvidu so poleg rezultatov napisane tudi orientacijske referenčne vrednosti za odrasle. V primeru odstopanj od le-teh priporočamo obisk zdravnika.

Ali bodo zaposleni mislili, da jih preverjate?

Glede izdaje izvidov zagotavljamo popolno diskretnost, saj vsak preiskovanec prejme izvid osebno na dom ali zakodiranega po elektronski pošti. Delodajalec lahko izvide prejme le ob predložitvi pisnega dovoljenja preiskovanca.

Za dodatne informacije ali naročilo kliknite TUKAJ.

Povejte svojim zaposlenim, da vam je mar zanje in za njihovo zdravje!

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.