Začetki in razvoj laboratorija Adria lab d.o.o.

Naši začetki segajo v leto 1993, ko smo v Ljubljani odprli prvi zasebni diagnostični laboratorij v Sloveniji z imenom Adria lab d.o.o. pod takratnim vodstvom gospe mag. Alenke Kržišnik. Začeli smo v prostorih na ulici Luize Pesjakove. Zaradi vedno večjega števila strank in obsega dela smo tamkajšnje prostore prerasli in laboratorij leta 2000 preselili v poslovno stavbo Lesnine na Parmovi ulici, kjer smo ostali kar 18 let. V letu 2018 smo bili zaradi prostorske stiske ponovno primorani v selitev laboratorija, tokrat v samostojno stavbo, bivšega Narta studia na Viču, kjer se trenutno nahajamo.   

Priključitev skupini SYNLAB

V letu 2007 smo se priključili skupini laboratorijev s skupnim imenom SYNLAB, ki združuje številne laboratorije v več kot 33 državah na 4 celinah in zaposluje več kot 20.000 ljudi, ki na leto opravijo približno 600 milijonov preiskav. SYNLAB predstavlja vodilni laboratorij na področju diagnostičnega testiranja v Evropi. Potrebe po modernih laboratorijskih preiskavah se z napredkom medicine neprestano povečujejo. Biti v družbi najsodobnejših laboratorijev nam omogoča, da svoje storitve ponujamo na najvišjem nivoju, v širokem obsegu ter po ugodnih cenah.

Nove poslovne enote in odvzemna mesta

V letu 2012 smo prevzeli laboratorij 3B lab v Celju in s tem odprli poslovno enoto laboratorija Adria lab d.o.o. na Vodnikovi ulici 3, kjer se nahaja še danes. Veliko povpraševanje po laboratorijskih storitvah nas je gnalo, da smo odprli še tri odvzemna mesta, dve na Štajerskem: v Mariboru in Celju v dvorcu Lanovž, ter eno na Primorskem v Kopru. Vse lokacije naših odvzemnih mest si lahko pogledate TUKAJ.

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.