Preverite cene laboratorijskih preiskav, ki vas zanimajo.

Za krmarjenje po kategorijah laboratorijskih testov lahko uporabite levi meni na računalniku (ali prvi meni zgoraj na mobilnih telefonih), kjer so preiskave razvrščene po različnih tematskih sklopih ali pa uporabite zgornji meni za brskanje po abecedi.

Preverite lahko tudi naše najbolj priljubljene pakete laboratorijskih preiskav in izkoristite paketni popust ali pa preverite ponudbo aktualnih in bolj specifičnih preiskav.

Ponudbo preiskav stalno dopolnjujemo glede na vaše želje in potrebe.

Paketi preiskav

Glede na različne potrebe posameznikov smo pripravili različno obširne pakete laboratorijskih preiskav, ki so na voljo ceneje kot posamezne preiskave.

Poglejte pakete

Aktualne preiskave

Poleg osnovnih in široko dostopnih laboratorijskih preiskav, vam v našem laboratoriju nudimo tudi določene aktualne in bolj specifične preiskave.

Poglejte aktualne preiskave

 

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.