Prijavite se na SYNLAB novičnik in bodite popolno obveščeni o novostih, akcijah in ugodnostih iz naše ponudbe. Poleg tega boste preko našega novičnika deležni tudi koristnih informacij iz sveta preventive in dobrega počutja.

Vse kar morate narediti je, da izpolnite spodnji obrazec.

Prijava na novičnik

Vnesite svoje podatke in kliknite »Prijava«.

S prijavo soglašate, da vam pošiljamo e-novice in s tem do preklica dovoljujete uporabo in obdelavo svojih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja in obveščanja o novostih, akcijah in ugodnostih iz naše ponudbe ter aktualnih vsebinah iz področja preventive in dobrega počutja.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo »odjava«, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila, ki vam ga pošljemo. Vaše pravice v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki so opisane v Politiki zasebnosti.

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.