Sodelovanje z nami

Adria lab d.o.o. je z dolgoletno tradicijo kakovosti dobro uveljavljen zasebni diagnostični laboratorij, ki posluje že od leta 1993. Delujemo v skladu s Pravilnikom o pogojih, ki jih morajo izpolnjevati laboratoriji za izvajanje preiskav na področju laboratorijske medicine (Uradni list RS, št. 64/2004). Na podlagi tega pravilnika nam je Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije dodelilo dovoljenje za izvajanje preiskav na področju medicinske biokemije.  

Naši poslovni partnerji so zasebni zdravniki in javni zavodi, ki jim nudimo kakovostno podporo pri obravnavi bolnikov. Odlikujejo pa nas tudi hitrost, ustrežljivost, prilagodljivost in nenazadnje tudi konkurenčnost pri cenah.

V Ljubljani in bližnji okolici imamo za poslovne partnerje organizirano kurirsko službo za prevoz bioloških vzorcev. Če krvi pri vas ne jemljete, lahko preiskovance pošljete na odvzem krvi v enega izmed odvzemnih mest našega laboratorija. Iz oddaljenih krajev nam lahko vzorce krvi za določene preiskave pošljete tudi po pošti (po predhodnem dogovoru in navodilih).

Če se zanimate za sodelovanje z nami, nas kontaktirajte za dodatne informacije.

Preiskave

V našem laboratoriju izvajamo hematološke, biokemijske in imunološke preiskave krvi, osnovne teste hemostaze ter preiskave urina in blata. Kri za določene preiskave, ki jih ne izvajamo v našem laboratoriju, pošiljamo v druge ustrezne laboratorije.

Seznam preiskav, ki jih izvajamo sami, boste našli na naši naročilnici, ki jo lahko uporabite tudi za naročanje preiskav: naročilnica za naročanje preiskav.

Laboratorijski izvidi

Izvidi preiskav, ki jih opravljamo v našem laboratoriju, so na voljo še isti dan, izvidi preiskav drugih laboratorijev pa v nekaj dneh. Lahko vam jih pošljemo po pošti, omogočeno pa imamo tudi elektronsko izmenjavo podatkov.

Elektronska izmenjava podatkov

Laboratorij Adria lab d.o.o. je tehnično opremljen s sodobnim laboratorijskim informacijskim sistemom L@B-IS podjetja Fin-Pro.

Laboratorijski informacijski sistem L@B-IS nam omogoča elektronsko izmenjavo podatkov z našimi naročniki. Prednosti uporabe elektronske izmenjave podatkov so številne. Naročanje laboratorijskih preiskav zmanjša količino administrativnih opravil in s tem zagotavlja večjo točnost. Prenos podatkov je sledljiv in popolnoma varen. Izvidi so za naročnika dosegljivi že takoj po potrditvi v laboratoriju. Omogočen je enostaven in pregleden prikaz rezultatov preiskav ter učinkovitejše obvladovanje velike količine podatkov in informacij. Možen je tudi vpogled v zgodovino laboratorijskih izvidov.

Če vas zanima elektronska izmenjava podatkov z našim laboratorijem, se obrnite na svojega dobavitelja programske opreme, ki bo preveril možnost povezave.

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.