Poklonite zdravje!

Poklonite svojim najdražjim zdravje v obliki DARILNEGA BONA SYNLAB.
Darilni bon lahko zajema katerikoli preventivni paket preiskav iz naše ponudbe ali pa v naprej določen znesek, ki ga želite pokloniti.

Darilne bone lahko kupite v enem izmed naših odvzemnih mest v Ljubljani, Celju, Mariboru ali Kopru. Plačilo bona je možno z gotovino ali s kartico.

Darilne bone je mogoče naročiti tudi brezkontaktno iz udobja doma. Izpolnite spodnji obrazec in nam sporočite poljubni znesek darilnega bona ali izbrani paket laboratorijskih preiskav, ki ga želite podariti. Podatke za plačilo vam pošljemo na mail, po prejemu nakazila na TRR pa bone prejmete v fizični obliki priporočeno po pošti na vaš naslov ali v elektronski obliki na mail.

Nakup darilnih bonov s strani pravne osebe je mogoče izvesti zgolj v elektronski obliki. Na e-poštni naslov laboratorij@adrialab.si nam sporočite podatke podjetja, na katerega želite, da se izda račun, številko darilnih bonov in znesek oziroma izbrani paket laboratorijskih preiskav, ki ga želite podariti. Predračun vam pošljemo elektronsko, po prejemu nakazila na TRR pa bone prejmete po pošti na izbrani naslov.

Darilni bon lahko unovčite v vseh naših enotah. Veljavnost bona je 1 leto od datuma nakupa. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Darilni bon je prenosljiv in velja za eno osebo. Potrebno ga je unovčiti v celoti ob enkratnem obisku laboratorija. V primeru, da je vrednost nakupa manjša od vrednosti darilnega bona, denarja ne vračamo. Menjava vrednostnega bona ni možna. Menjava ostalih bonov pa je možna z ustreznim doplačilom.

Ker vemo, da je zdravje dragoceno!

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.