Vas čaka izvedba klinične raziskave?

Ker se zavedamo, da vsaka klinična študija prinese s seboj veliko novih idej in s tem še več nerešenih vprašanj, smo vam v našem laboratoriju pri tem pripravljeni priskočiti na pomoč. Če za izvedbo klinične študije potrebujete storitve diagnostičnega laboratorija, vas vabimo k nam na uvodni sestanek in skupaj bomo poiskali pravo rešitev za vas.

Širok nabor laboratorijskih preiskav

Na sestanku bomo prisluhnili vašim željam in potrebam ter skupaj razmislili o realnih možnostih izvedbe analiz. Seznanili vas bomo tudi z našim načinom dela, vam pokazali analizatorje, na katerih izvajamo analize, in opisali analizne postopke.

Če za izvedbo klinične študije potrebujete posebne laboratorijske preiskave, ki jih ne opravljamo v našem laboratoriju, se bomo pozanimali, kje bi se jih dalo opraviti. Lahko se dogovorimo, da krvne vzorce za preiskave, ki jih ne opravljamo pri nas, pošljemo v druge ustrezne laboratorije skupine SYNLAB, kjer želene analize lahko izvedejo. Na ta način vam bomo prihranili dodatne poti in dogovarjanje z različnimi laboratoriji.

Odvzem krvi za preiskave

Določili bomo način odvzema krvi in minimalne količine vzorcev, ki jih potrebujemo za kvalitetno izvedbo analiz.

Odvzeme krvi lahko opravimo v našem laboratoriju, lahko pa se tudi dogovorimo, da naše izkušeno osebje odvzame vzorce krvi v vaših prostorih. Če boste odvzeme krvi opravili sami ali v drugih ambulantah, vam omogočamo uporabo naše brezplačne kurirske službe, ki bo krvne vzorce dostavila v naš laboratorij.

Rezultati analiz

Rezultate analiz boste prejeli v najkrajšem možnem času.

Zakaj izbrati naš laboratorij?

  • Ponujamo širok spekter preiskav;
  • Svetujemo pri načinu odvzema bioloških vzorcev;
  • Odvzeme krvi lahko opravimo tudi pri vas;
  • Omogočamo brezplačno kurirsko službo za transport vzorcev od mesta odvzema do končnega laboratorija;
  • Rezultati so na voljo v najkrajšem možnem času.

 

Kontaktirajte nas za več informacij.

Skrbi glede laboratorijskih preiskav pri kliničnih raziskavah prepustite nam!

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.