Paketi preiskav

English Slovenian

Se zavedate, da je zdravje dragoceno?

Pogosto slišimo, da je zdravje naša največja dobrina, zato je vsekakor zelo pomembno, da redno spremljamo stanje našega zdravja.

Glede na različne potrebe posameznikov smo pripravili različno obširne pakete preventivnih laboratorijskih preiskav. Paketi zajemajo jetrne teste, ledvične teste, nivo maščob v krvi, hemogram, vnetne parametre, ščitnične in ostale hormone, nivo vitaminov, elektrolitov in mineralov ter še nekatere druge preiskave – odvisno od obširnosti paketa.

Na odvzem krvi za izvedbo preiskav pridite tešči.

Je naš najobsežnejši preventivni pregled krvi, za ugotavljanje splošnega zdravstvenega stanja, delovanja posameznih organov v telesu in prisotnosti morebitnih prikritih bolezni, katerih simptomi še niso opazni. 

CENA PAKETA: 260,00 EUR za ženske in 255,00 EUR za moške

V želji po zmanjšanju tveganja za morebitne bolezni ali okvare organskih sistemov smo v laboratoriju Adria lab/SYNLAB pripravili preventivni pregled krvi, s katerim lahko udeleženci maratona in vsi ostali ljubitelji teka preverite svoje zdravstveno stanje.

CENA PAKETA: 60,00 EUR

Osteoporoza je presnovna bolezen okostja, katere glavni značilnosti sta zmanjšana kakovost in količina kostne mase. Ti kosti oslabita do te stopnje, da se lahko zlomijo že pri najmanjših poškodbah. 

CENA PAKETA OSTEOPOROZA: 45,00 EUR

CENA PAKETA OSTEOPOROZA+: 110,00 EUR

Preverite svoje zdravstveno stanje po zimi! Pravočasno odkrijte neravnovesja v telesu, z namenom boljšega počutja ter v izogib razvoja bolezni. Tako boste lahko ukrepali še pravočasno, preden se vas loti spomladanska utrujenost.

CENA PAKETA: 45,00 EUR

Adria lab d.o.o. | Šestova ulica 2, 1000 Ljubljana  | e-mail: laboratorij@adrialab.si

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.