Naše delo - naša strast

Strokovnost ter pripravljenost na stalno nadgrajevanje znanja, bogate izkušnje in pristna zavzetost za opravljanje našega dela so tisto, kar nas odlikuje. Izkušena ekipa, ki skrbi za odvzem krvi in izvajanje analiz, bo z znanjem in prizadevnostjo poskrbela za kakovostno izvedbo storitev in vam omogočila prejem zanesljivih rezultatov laboratorijskih preiskav v najkrajšem možnem času.

Naše znanje - naša odlika

Brezpogojno dosegamo in presegamo standarde kakovosti, ki veljajo na področju laboratorijske medicine. V ta namen se redno izobražujemo na različnih kongresih ter sodelujemo s Slovenskim združenjem za klinično kemijo in laboratorijsko medicino (SZKKLM) in z Zbornico laboratorijske medicine Slovenije (ZLMS).

Vodstvo

DIREKTORICA IN VODJA LABORATORIJA

mag. Mojca Bilač Krašnja, spec. med. biokem. 

NAMESTNICA VODJE LABORATORIJA IN OSEBA, ODGOVORNA ZA KAKOVOST

dr. Tamara Rozman, spec. med. biokem.

Odvzem krvi in analize

Za odvzem krvi skrbi izobražena in izkušena ekipa, ki odvzem izpelje tako profesionalno, da ga po vsej verjetnosti še čutili ne boste. Težavnih odvzemov se pri nas ne ustrašimo in jih raje vzamemo kot izziv. Vsi sodelavci, ki opravljamo odvzeme krvi, imamo certifikat za jemanje krvi.

Laboratorijske analize natančno in zanesljivo izvajajo magistrice in magistri laboratorijske biomedicine, inženirke laboratorijske biomedicine in tehniki. Ti bodo poskrbeli, da boste zanesljiv laboratorijski izvid prejeli v najkrajšem možnem času.

Kurirska služba

Kurirsko službo imamo organizirano za prevoz bioloških vzorcev naših poslovnih partnerjev – zdravnikov. Poleg tega vzorce za določene preiskave, ki jih ne izvajamo v našem laboratoriju, pošiljamo v druge ustrezne laboratorije.

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.