Zanesljivost in integriteta sta postala ključna pojma sodobnega korporativnega upravljanja. Trajna rast poslovanja je namreč mogoča le, v kolikor se podjetje lahko zanese na zanesljivost svojih delničarjev, strank, dobaviteljev in osebja – lokalno in globalno. Takšno zaupanje je mogoče pridobiti le z doslednim spoštovanjem visokih standardov družbeno sprejemljivega in etičnega ravnanja.

Z namenom vzpostavitve jasnih standardov je skupina SYNLAB sprejela KODEKS RAVNANJA, ki odraža naša prepričanja in vrednote ter opisuje, kako se ta načela izvajajo in uporabljajo pri vsakodnevnem poslovanju.

Visoke standarde pričakujemo tudi od naših dobaviteljev, zato je družba SYNLAB sprejela KODEKS RAVNANJA DOBAVITELJEV in PRAVILNIK PRIJAVE KRŠITELJEV TRETJIH OSEB. Ta pravilnik prijave kršitev oz. poročanja tretjih oseb je namenjen temu, da poslovne partnerje in njihove zaposlene ter ostale tretje osebe spodbudimo in jim omogočimo, da poročajo o ugotovljenih kršitvah zakona o skrbnem pregledu dobaviteljev ali sumu na le-te in kršitvah kodeksa ravnanja dobaviteljev družbe SYNLAB .

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.