Kdo smo?

Smo prvi in največji zasebni diagnostični laboratorij v Sloveniji z več kot 25 letno tradicijo. Laboratorij je bil leta 1993 ustanovljen pod imenom Adria lab, v letu 2007 pa smo se priključili svetovni mreži laboratorijev pod skupnim imenom SYNLAB. Laboratorij deluje pod strokovnim vodstvom mag. Mojce Bilač Krašnja, spec. med. biokem. in ima dovoljenje za izvajanje preiskav na področju medicinske biokemije, ki ga je izdalo Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije. Sedež imamo v Ljubljani, poslovno enoto v Celju, odvzemna mesta pa tudi v Mariboru, Kopru in Celju v dvorcu Lanovž. Več o naših odvzemnih mestih najdete TUKAJ.

Kaj počnemo?

Izvajamo biokemijske, hematološke in imunokemijske preiskave krvi, preiskave urina in blata ter osnovne teste hemostaze. Poleg tega vzorce za določene preiskave, ki jih ne izvajamo v našem laboratoriju, pošiljamo v druge ustrezne laboratorije v Sloveniji in tujini. Poskrbeli bomo, da boste v našem laboratoriju prejeli zanesljiv laboratorijski izvid še isti dan. Naša ključna naloga je odličnost na vseh področjih delovanja, kar omogočamo z rednim strokovnim usposabljanjem našega osebja, opremljenostjo laboratorija z vrhunskimi laboratorijskimi analizatorji in sodobnim laboratorijskim informacijskim sistemom.

Kdo so naše stranke?

Naše stranke so zasebni zdravniki in javni zavodi, ki jim nudimo kakovostno podporo pri obravnavi bolnikov. Poleg tega lahko pri nas posamezniki hitro in na enem mestu opravijo samoplačniške laboratorijske preiskave. Sodelujemo tudi z različnimi podjetji pri pregledih zaposlenih, pri kliničnih študijah in biološkem monitoringu

Zakaj nam zaupajo?

Naše stranke vedo, da bodo poleg zanesljivega izvida pri nas prejele tudi strokoven nasvet glede laboratorijskih preiskav in cenijo to, da smo hitri, prilagodljivi in nenazadnje tudi konkurenčni pri cenah. Zaradi tega se vedno znova vračajo k nam, kadar potrebujejo usluge laboratorijske diagnostike.

Dovoljenje za delo

Delujemo v skladu s Pravilnikom o pogojih, ki jih morajo izpolnjevati laboratoriji za izvajanje preiskav na področju laboratorijske medicine (Uradni list RS, št. 64/2004) ter Pravilnikom o spremembah in dopolnitvah Pravilnika o pogojih, ki jih morajo izpolnjevati laboratoriji za izvajanje preiskav na področju laboratorijske medicine (Uradni list RS 1/16). Na podlagi teh pravilnikov nam je Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije dodelilo dovoljenje za izvajanje preiskav na področju medicinske biokemije.

VIDEO: Predstavitev storitev diagnostičnega laboratorija Adria lab/SYNLAB

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.