Posvet s splošnim zdravnikom

Poleg laboratorijskih preiskav imamo v našem laboratoriju na voljo tudi plačljivo storitev telefonski posvet z zdravnikom. Zdravnik vam lahko pomaga pri razlagi krvnih izvidov iz našega laboratorija in vam svetuje nadaljnje postopke.

Posvet z zdravnikom lahko naročite skupaj s paketom preventivnih laboratorijskih preiskav. Ko prejmete laboratorijski izvid, se preko elektronske pošte z zdravnikom dogovorite o datumu in uri posveta. Posvet z zdravnikom bo trajal do 20 minut. Posvet se opravi v roku 2 delovnih dni po vzpostavitvi kontakta. Po opravljenem posvetu boste prejeli povzetek posveta tudi v pisni obliki.

Za več informacij se obrnite na naše osebje ali nam pošljite elektronsko sporočilo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Cena posveta: 30,00 €

Strošek posveta poravnate ob naročilu paketa preiskav.

Posvet z zdravnikom je informativne narave in ne nadomešča zdravljenja ali obiska pri osebnem zdravniku ali zdravniku specialistu. Storitve ne izvajamo za otroke in mladostnike do 18. leta starosti.

 

Posvet z ginekologom

Za razlago krvnih izvidov paketa hormoni se lahko obrnete na ginekološko ambulanto MED-ONA v Trzinu (www.medona.si).

Za naročanje na posvet ali več informacij so dosegljivi na telefonski številki 01/568 07 81 ali preko elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Cenik posveta:

Posvet do 15 minut: 30,00 €

Posvet do 30 minut: 50,00 €

Posvet do 45 minut: 65,00 €

Strošek posveta poravnate pri izvajalcu svetovanja.

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.