Vodilni v Evropi na področju diagnostičnega testiranja.

Razvoj skupine SYNLAB

Leta 2016 sta se Labco in SYNLAB, vodilna evropska podjetja na področju laboratorijskih analiz, združila in ustvarila SYNLAB International GmbH, največjo evropsko medicinsko diagnostično skupino, ki ima sedež v Münchnu v Nemčiji.

Skupina SYNLAB danes

S kombinacijo povezovanja in izredno širokega obsega inovativnih diagnostičnih preiskav obeh izvornih podjetij je zanesljiva in lokalna laboratorijska diagnostika skupine SYNLAB danes:

 

Prisotni v 33. državah na 4 kontinentih

ter vam tako po vsem svetu zagotavljamo dostop do najbolj zanesljivih in inovativnih diagnostičnih storitev.

600 milijonov laboratorijskih testov na leto,

ki jih opravljamo za paciente, zdravnike, bolnišnice in druge zdravstvene ustanove ter podjetja.

Več kot 5000 razpoložljivih vrst laboratorijskih preiskav,

ki jih stalno posodabljamo, dopolnjujemo in dodajamo v skladu s potrebami trga ter tako skrbimo, da je naša ponudba vedno aktualna.

 

Prednosti mednarodne razširjenosti mreže laboratorijev znotraj Evrope in tudi izven nje SYNLAB kombinira s prednostmi lokalnih ponudnikov laboratorijskih storitev. Po eni strani ponuja lokalni doseg in osebni pristop, po drugi strani pa imajo preiskovanci možnost koriščenja Synlabove internacionalne strokovnosti in bogate ponudbe različnih preiskav. Širok obseg laboratorijskih storitev ponuja tako za paciente, zdravnike, klinike in farmacevtsko industrijo, katerim zagotavlja hitro, zanesljivo in visoko kakovostno storitev.

SYNLAB je sinonim za najboljšo storitev - kjerkoli in kadarkoli.

Dejavnosti skupine SYNLAB

Poglavitna in primarna dejavnost skupine SYNLAB je humana laboratorijska diagnostika. Pri tem ne gre samo za opravljanje preiskav, ampak za celostno podporo zdravnikom, ki jo nudijo s specializiranimi laboratoriji, vrhunskimi strokovnjaki, raziskavami in najmodernejšo opremo.

Več o skupini SYNLAB si lahko preberete TUKAJ.

ADRIA LAB - član skupine SYNLAB

Adria lab d.o.o. se je mreži laboratorijev pod imenom SYNLAB International GmbH  pridružil leta 2007.

Kakšne prednosti nam prinaša SYNLAB

Laboratoriji skupine SYNLAB smo lokalno samostojni, vendar nam medsebojno sodelovanje omogoča veliko konkurenčnost na trgu v smislu višje kakovosti storitev, širše ponudbe in ugodnih cen.

Biti v koraku s časom - moderno in kakovostno 

Kot član skupine SYNLAB imamo dostop do vrhunskih laboratorijskih analizatorjev in inovativnih preiskav. Potrebe po modernih laboratorijskih preiskavah se z napredkom medicine neprestano povečujejo in biti v družbi najsodobnejših laboratorijev nam omogoča, da tudi mi storitve ponujamo na najvišjem nivoju.

SYNLAB si prizadeva za medicinsko odličnost in daje prednost najnovejšim rešitvam, ki jih prinaša napredek znanstvenih raziskav. Laboratoriji skupine SYNLAB smo prepoznani po gostoljubnosti, strokovnosti in spoštovanju etičnih načel.

Širok spekter preiskav po dostopnih cenah

Adria lab d.o.o. kot del skupine SYNLAB ponuja celoten spekter medicinskih laboratorijskih storitev za samoplačnike, zdravnike, podjetja, biološki monitoring in klinične raziskave.

Zdravnike in samoplačnike največkrat zanimajo naslednje preiskave: vakcinacijski statusi, potrditev okužbe z Borrelio burgdorferi, težke kovine v urinu, krvna skupina, specifična protitelesa IgE (razne alergije), presejalni in potrditveni test na celiakijo, laktozna intoleranca (genetska analiza), histaminska intoleranca (DAOK), neinvazivno predrojstveno testiranje za kromosomske napake pri plodu (NIPT) ter še mnogi drugi.

Če želite opraviti posebno preiskavo, nas kontaktirajte, da preverimo možnosti analize in vam izdamo ustrezna navodila za odvzem biološkega materiala.

SYNLAB- sinergija za prihodnost

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.