Spolno prenosljive okužbe

Vsak tvegan spolni odnos pomeni možnost prenosa spolno prenosljivih okužb. Okuženi se okužbe dostikrat sploh ne zaveda, saj lahko ta poteka povsem brez bolezenskih znakov. Prepozno odkrite oziroma nezdravljene okužbe pa lahko privedejo do hudih zdravstvenih zapletov.

Preberite več

Dedni rak dojk, jajčnikov in maternične sluznice

BRCA + 16 genes je genetska preiskava, ki iz vzorca krvi analizira 18 genov, povezanih z dednim rakom dojk, jajčnikov in maternične sluznice, ter zagotavlja zelo zanesljive informacije o morebitnem tveganju, da bo oseba zbolela za eno od teh vrst raka.

Preberite več

Analiza črevesnega mikrobioma

Črevesni mikrobiom igra izredno pomembno vlogo pri zdravstvenem stanju človeka, saj naj bi približno 90 % bolezni izviralo iz neravnovesja v črevesnem mikrobiomu. Preiskava myBIOME poda podrobne informacije o mikroorganizmih, ki živijo v črevesju, njihovi funkciji in vplivu, ki ga imajo na zdravje.

Preberite več

Neinvazivno predrojstveno testiranje

Ali ste vedeli, da neoBona bodočim staršem nudi gotovost, saj z 99 % natančnostjo odkrije možne kromosomske nepravilnosti pri plodu že od 10. tedna nosečnosti? Obenem preiskava ne predstavlja nobenega tveganja za plod, saj je neinvazivna. Za preiskavo je potreben le vzorec krvi nosečnice.

Preberite več

Analiza las

Kronično zastrupitev s težkimi kovinami težko opazimo, kljub temu pa ta vztrajno slabi naše zdravje. Nudimo vam novo preiskavo, s katero določamo vsebnosti elementov v sledovih in težke kovine v vzorcu las.

Preberite več

Želite biti obveščeni o naši ponudbi, novostih in ugodnostih?

Prijava na novičnik

Prisotni v 33. državah na 4 kontinentih

ter vam tako po vsem svetu zagotavljamo dostop do najbolj zanesljivih in inovativnih diagnostičnih storitev.

600 milijonov laboratorijskih testov na leto,

ki jih opravljamo za paciente, zdravnike, bolnišnice in druge zdravstvene ustanove ter podjetja.

Več kot 5000 razpoložljivih vrst laboratorijskih preiskav,

ki jih stalno posodabljamo, dopolnjujemo in dodajamo v skladu s potrebami trga ter tako skrbimo, da je naša ponudba vedno aktualna.

Posvet z zdravnikom

Poleg laboratorijskih preiskav imamo v našem laboratoriju na voljo tudi plačljivo storitev telefonski posvet z zdravnikom. Zdravnik vam lahko pomaga pri razlagi krvnih izvidov in vam svetuje nadaljnje postopke.

Preberite več

Darilni boni

Poklonite svojim najdražjim zdravje v obliki DARILNEGA BONA SYNLAB. Darilni bon lahko zajema katerikoli preventivni paket preiskav iz naše ponudbe ali pa v naprej določen znesek, ki ga želite pokloniti.

Preberite več

Poletni paket

Da bo vaše poletje kar se le da brezskrbno, smo za vas pripravili POLETNI PAKET skrbno izbranih laboratorijskih preiskav, s katerimi boste dobili hiter vpogled v stanje vašega organizma. Naročanje ni potrebno. Na odvzem krvi pridite tešči, izvide pa prejmete še isti dan, lahko tudi po elektronski pošti.

Preberite več

Čuvajte svoje srce

Zdravo in krepko srce je temelj našega zdravja. Z leti pa lahko njegovo delovanje oslabi, k čemur lahko pripomore več dejavnikov. Eden od njih so tudi ekstremne poletne temperature, ki dodatno obremenijo srce in takrat pridejo srčno-žilne bolezni še bolj do izraza. Redno spremljajte dejavnike tveganja in bodite pozorni na simptome, ki opozarjajo na težave s srcem, še posebno, če spadate med rizične skupine.

Preberite več

Najbolj priljubljena dodatna vsebina

Želimo vam zagotoviti, da boste uživali v brskanju po naši spletni strani in imeli prijetno izkušnjo z njo. V ta namen to spletno mesto na vaš računalnik zapiše majhne datoteke imenovane "piškotki", s katerimi zbira informacije o vaši uporabi naše spletne strani. S klikom na gumb "OK" omogočite delovanje piškotkov na tej spletni strani.